Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hemsö rekryterar nio

Publicerad: 5 juli 2018, 12:48

Hemsö förstärker avdelningen för projektledning och ska rekrytera totalt åtta nya medarbetare. Även en ny regionchef till region Mitt/Nord har rekryterats.


Ämnen i artikeln:

Hemsö Fastigheter

Fem av rollerna inom projektutveckling är tillsatta, där två medarbetare tillträdde under juni. Jakob Schuster har börjat som projektledare och Robert Cardell som projektutvecklare, båda i Malmö. Till kontoret i Stockholm tillkommer Liv Ödman som projektutvecklare och Robert Astrologo sm projektledare. De tillträder under augusti respektive september. Även Mattias Lindström har rekryterats som ny projektledare till kontoret i Västerås. Han tillträder den första oktober.

Under hösten planeras tillskottet av en projektledare till Göteborg, en projektutvecklare till Västerås samt en projektutvecklare och trainee till Stockholm.

Henrik Reimerth blir ny regionchef för region Mitt/Nord. Han tillträder i augusti och kommer närmast från Hallstahem.

– Det är glädjande att vi har rekryterat Henrik som ny regionchef. Henriks erfarenhet och kompetens inom fastighetsförvaltning kommer att vara en stor tillgång för vår verksamhet, säger Rikard Nyhrén, fastighetschef på Hemsö

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Hemsö Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.