Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hemsö rekryterar åtta inom projektutveckling

Publicerad: 29 juni 2021, 10:25

Hemsö växer inom projektutveckling och rekryterar åtta nya medarbetare på flera orter i Sverige samt i Helsingfors, Finland.


Ämnen i artikeln:

Hemsö Fastigheter

‒ Vi är glada över att kunna utöka vår projektutveckling med fler medarbetare så att vi kan fortsätta växa inom samhällsfastigheter.  Efterfrågan på nyproduktion av främst skolor och äldreboenden växer och vi har nu möjlighet att driva den utvecklingen framåt, säger Nils Styf, vd på Hemsö, i bolagets pressmeddelande. 

I Göteborg har teamet under våren stärkts upp med Tobias Lager i rollen som projektchef med projektgenomförande. Tobias kommer närmast från NCC och har tidigare även arbetat på Lokalförvaltningen i Göteborg. 

Under våren har även Malmökontoret fått en ny medarbetare. Alexandra Hansson, som nyligen blivit klar civilingenjör från LTH, har utsetts till junior projektutvecklare. 

Helsingfors får förstärkning av Kirsi Viheriäranta och Tino Raatikainen som projektchefer och Veera Simola som projektingenjör. Kirsi och Tino har båda bakgrund inom byggindustrin och Veera har precis avslutat en magisterexamen inom byggledning från universitetet i Tammerfors. 

I augusti kommer Stockholmkontoret utökas med Åsa Linder som projektutvecklare och Sara Lofthammar som junior projektutvecklare. Åsa kommer närmast från rollen som samhällsbyggnadsstrateg i Region Gotland och Sara är nyexaminerad civilingenjör på LTH. 

Till sist får även Västerås förstärkning i form av Thomas Wall, som utsetts till projektchef med start från september. Thomas kommer närmast från kommunala fastighetsbolaget Mimer. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Hemsö Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.