Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Helena Salomonsson till Newsec

Publicerad: 4 oktober 2017, 05:55

Helena Salomonsson

Foto: Newsec

Helena Salomonsson är ny Area Manager på Newsec i Stockholm och kommer närmast från Fasticon Kompetens. “Vi kunde inte önska oss en bättre start på hösten”, säger Andreas Nordgren på Newsec.


Ämnen i artikeln:

FasticonNewsec

Helena Salomonsson är ny Area Manager på Newsec i Stockholm. Hon kommer närmast från Fasticon Kompetens och kommer att ha personalansvar, jobba med rekryteringar och utveckla verksamheten.

– Helena är verkligen en drömrekrytering och kommer att lyfta vårt erbjudande ytterligare en nivå. Vi ser fram mot att ta del av hennes omfattande erfarenheter av rekrytering mot fastighetsbranschen. Vi kunde inte önska oss en bättre start på hösten, säger Andreas Nordgren, chef Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar, i ett pressmeddelande.

Samtidigt går Alexandra Davis in i en affärsutvecklande roll med fokus på strategiska projekt, samtidigt som hon fortsätter att arbeta med chefsrekryteringar.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

FasticonNewsec

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.