Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Heimstaden rekryterar hållbarhetschef

Publicerad: 29 oktober 2018, 06:14

Heimstaden har rekryterat Katarina Skalare till rollen som hållbarhetschef. Hon kommer närmast från en egen konsultverksamhet där hon det senaste halvåret har varit anlitad av Heimstaden som interim hållbarhetschef.


Ämnen i artikeln:

Heimstaden

Heimstaden har rekryterat Katarina Skalare till rollen som hållbarhetschef. Hon kommer närmast från en egen konsultverksamhet där hon det senaste halvåret har varit anlitad av Heimstaden som interim hållbarhetschef men dessförinnan jobbade hon med hållbarhetsfrågor för energibolag som Kraftringen i Lund och E.On.

Hon är även ledmot i styrgruppen för Lunds Universitets Hållbarhetsforum.

– Vi är mycket glada att Katarina Skalare valt att börja hos oss som hållbarhetschef. Vi får in en person som har ett brinnande engagemang, djup kunskap och mångårig erfarenhet i dessa frågor. Med Katarina hos oss kommer vi kunna flytta fram vår position, öka vår ambitionsnivå och starta ännu fler aktiviteter för att driva utvecklingen åt rätt håll, kommenterar koncernchef Patrik Hall i ett pressmeddelande från Heimstaden.

Katarina Skalare börjar sin nya anställning 1 november.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Heimstaden

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.