Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hedenberg vd för Specialfastigheter

Publicerad: 12 november 2013, 09:17

Åsa Hedenberg

Åsa Hedenberg, sedan 2010 vd för Huge Fastigheter AB, ska ta över som vd för Specialfastigheter där hon efterträder Håkan Steinbüchel.


Ämnen i artikeln:

Åsa HedenbergHuge FastigheterHåkan SteinbüchelSpecialfastigheter

Åsa Hedenberg har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och har arbetat under såväl, privat, kommunalt och statligt ägande. Viktigast är att det är en aktiv ägare, menar hon, och det händer väldigt mycket kring Specialfastigheter i samband med att det utreds om hur Fortifikationsverket och Statens fastighetsverk ska omstruktureras.
– Det kommer att bli roligt att lära känna Specialfastigheter som verkar vara ett välskött bolag. Jag har jobbat både med lokaler och bostäder under mina år inom fastighetsverksamheten, men inte med de särskilda säkerhetskrav som finns inom Specialfastigheter. Det gäller att hålla ihop ett bolag som är väldigt spritt geografiskt, och samtidigt vara ett bra bollplank när det gäller de utredningar som pågår om hur man ska förvalta och äga fastigheter långsiktigt. Så för mig känns det väldigt spännande, säger Åsa Hedenberg, till Fastighetsnytt.

Håkan Steinbüchel, som tillträdde som tf vd i slutet av 2012, fortsätter att leda bolaget till utgången av mars. Åsa Hedenberg tillträder tjänsten den 1 april 2014.

Mattias Fröjd

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.