tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Håvard Bjorå till Cushman & Wakefield

Publicerad: 30 juni 2016, 05:58

Håvard Bjorå. Foto: Cushman & Wakefield.

Håvard Bjorå lämnar MSCI och tillträder i september rollen som Head of Nordic Research på Cushman & Wakefield. Hans uppgift blir att bygga upp en plattform för nordisk analys och samordna analysarbetet i regionen för bolagets räkning.

Ämnen i artikeln:

Cushman & WakefieldMSCI

Håvard Bjorå lämnar MSCI och tillträder i september rollen som Head of Nordic Research på Cushman & Wakefield. Hans uppgift blir att bygga upp en plattform för nordisk analys och samordna analysarbetet i regionen för bolagets räkning. Han kommer att ha bas i Norge och där kommer han även att arbeta som head of research på C&W i Norge.

Närmast kommer han från MSCI där han varit vice president och tidigare även country manager för både Norge och Sverige.

I ett pressmeddelande från Cushman & Wakefield kommenterar Nordenchefen Agneta Jacobsson rekryteringen med att Norden alltmer blir en investeringsmarknad och intresset för cross-border-investeringar ökar.

– Då måste vi kunna erbjuda våra kunder enhetliga beslutsunderlag i regionen. Vi är otroligt nöjda med rekryteringen av Håvard till Cushman & Wakefield. Med sin starka analysbakgrund och erfarenhet av investeringsstrategier kommer han att bli en stor tillgång för våra kunder, säger hon.

Håvard Bjorå säger att genom C&W:s starka lokala förankring i Norden samt bolagets stora internationella nätverk finns de allra bästa förutsättningarna.

– Jag ser fram emot att i min nya roll utveckla en gemensam analysplattform över landsgränserna och kommer att kunna bidra till såväl dagens kundrelationer med specifikt nordiskt fokus men också till nya intressenter.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev