Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Har stärkt flickfotboll världen över – tar över Hemmaplan

Publicerad: 6 maj 2022, 06:38

”Hemmaplan kan spela en avgörande roll för att driva en positiv samhällsutveckling i de områden där vi kommer att finnas”, säger Cecilia Safaee om sin nya utmaning.

Foto: Daimler AG

Brunswicks och Bonnier Fastigheters satsning Hemmaplan rekryterar Cecilia Safaee som ny vd. ”Jag är genuint övertygad om att Hemmaplan kan spela en avgörande roll för att driva en positiv samhällsutveckling i de områden där vi kommer att finnas”, säger den nytillträdde vd:n.


Ämnen i artikeln:

Brunswick Real EstateBonnier FastigheterTrianon FastigheterRosengårdSvepet

Hemmaplan som lanserades av Brunswick Real Estate och Bonnier Fastigheter i juli 2021 investerar i och utvecklar centrumfastigheter i stadsdelar som präglas av socioekonomiska utmaningar med syfte att driva positiv samhällsutveckling genom sitt fastighetsbestånd. 

Bolaget äger i dag Rosengård Centrum tillsammans med Trianon. 

Den nya vd:n Cecilia Safaee  har en bakgrund som social entreprenör, bland annat som grundare av den internationella stiftelsen Futebol dá Força Foundation som i dag engagerar närmare 30.000 tjejer i 30 länder med syfte att stärka tjejers rättigheter och möjligheter genom att leda beteendeförändring med fotboll som katalysator.  

Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter:

– Hemmaplan skapades för att på allvar skapa långsiktigt positiv förändring i de områden som bolaget investerar i genom ett stort lokalt fokus. Sedan första investeringen i Rosengårds Centrum 2021 har vi lagt grunden för Hemmaplans verksamhet och det känns väldigt bra att Cecilia nu är ombord för att leda bolagets fortsatta utveckling.

Cecilia Safaee, ser fram emot att bygga upp bolaget och en modell för samhällsutvecklande fastigheter: 

– Jag är genuint övertygad om att Hemmaplan kan spela en avgörande roll för att driva en positiv samhällsutveckling i de områden där vi kommer att finnas som fastighetsägare. Genom att arbeta tillsammans med och lära av, lokala aktörer, entreprenörer och människor som bor och är verksamma i våra centrum, kan vi skapa mötesplatser - och områden - där alla kan känna sig hemma, säger hon. 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.