fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Har 30 års fastighetsnörderi bakom sig – går till Svalner

Publicerad: 7 oktober 2022, 06:53

”Jag känner flera som jobbar här sedan tidigare och vet att firman har ett högt anseende i branschen”, säger Barbro Jansson Stridlund om sin nya arbetsgivare.

Svalner Skatt & Transaktion rekryterar Barbro Jansson Stridlund till bolagets fastighetsgrupp. Med drygt 30 års erfarenhet har Jansson Stridlund en gedigen bakgrund avseende skattefrågor inom bygg- och fastighetsbranschen.

Ämnen i artikeln:

Svalner

R


Barbro Janssons Stridlund har arbetat med såväl generell bolagsbeskattning som fastighetstaxering och har nischad expertis inom flera områden bland annat fastighetsutveckling och fastighetstransaktioner, det skriver Svalner i sitt pressmeddelande. 

Jansson Stridlund har även flera års erfarenhet från Skatteverket, varit skattechef på NCC och ansvarat för fastighetsgrupper inom skatt- och transaktionsrådgivning på flera stora konsultfirmor.

– Jag är lite av en nörd inom mina frågor och trivs verkligen med att jobba med duktiga människor som drivs av samma saker. Det är därför jag valt Svalner. Jag känner flera som jobbar här sedan tidigare och vet att firman har ett högt anseende i branschen. Jag har följt Svalner under flera år och är imponerad över den tillväxtresa man gjort och som jag nu ser fram emot att få vara med och bidra till. Jag tror framför allt att jag har en hel del att tillföra inom området fastighetsutveckling som länge varit ett fokusområde för mig, kommenterar Barbro Stridlund.

Viktor Sandberg, managing partner på Svalner:
– Jag har följt Barbros karriär genom åren och alltid haft stor respekt för hennes kompetens, vi är många som sett fram emot att få Barbro som kollega i fastighetsgruppen på Svalner och jag önskar henne varmt välkommen och lycka till.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev