Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hanna Morichetto ny vice vd på Liljewall

Publicerad: 6 september 2022, 12:00

Hanna Morichetto blir Liljewalls vice vd.

Liljewalls studiochef Hanna Morichetto tillträder som vice vd på arkitektbyrån i september.


Ämnen i artikeln:

Liljewall arkitekterSvepet

Hanna Morichetto är sedan 2021 ett välbekant ansikte på byråns kontor då hon anställdes som studiochef och marknadsområdesutvecklare för bostäder inom Liljewall. 

Hon kommer, utöver företagsledning, fortsätta arbeta med uppdrag inom bostadsstudion och utveckla kontakterna med akademin ytterligare.

– Jag glad att ha Hanna vid min sida när vi fortsätter vår utvecklingsresa. Hon är en otroligt inspirerande och kompetent kollega som med sitt breda nätverk och drivkraft inom såväl forskning som arkitektur kommer att förstärka och utmana vår organisation, kommenterar Niclas Sundgren, vd på Liljewall.

Hanna Morichetto är arkitekt och har en doktorsexamen från Chalmers tekniska högskola inom ämnet bostadsarkitektur och hälsa. Utöver akademiska meriter bär hon gedigen arbetslivserfarenhet inom både arkitekt- och projektutvecklingssidan vilket bidrar till ett brett perspektiv inom samhällsbyggnadsbranschen. 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Liljewall arkitekterSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.