Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han tar över som CFO på CBRE Investment Management

Publicerad: 26 september 2022, 08:25

Henrik Skoog blir CFO på CBRE Investment Managenent i Norden. Foto: Pressbild/CBRE

Henrik Skoog blir nordisk CFO för divisionen Investment Management på fastighetsrådgivaren CBRE, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetCBRE

R


Senast kommer han från rollen som CFO på Artmax AB.

Skoog kommer att ansvara för alla finansiella rapporteringsprocesser och skattefrågor samt extern finansiering inom bolaget på företags- och fastighetsinvesteringssidan och kommer att vara den huvudsakliga ekonomiska kontaktpersonen för fond- och separata kontoteam. Henrik Skoog kommer att vara baserad i Stockholm.

Läs mer: CBRE-chefen fast i Ukraina: ”Allt handlar om att få tag på mat och skydd”

– Vi är glada över att hälsa Henrik välkommen till CBRE Investment Management. I den här rollen kommer han att vara en integrerad del av ledarskapet i Norden samt arbeta för att driva våra ambitioner som företag och bygga vidare på den starka grund teamet har byggt hittills. Hans kompetens och gedigna erfarenhet kommer bidra till att vi kan fortsätta att leverera operativ excellens i allt vi gör, säger Rik Eertink, vd EMEA Real Estate Division på CBRE Investment Management.

Läs mer: Linda Kjällén tar plats i CBRE:s ledningsgrupp: ”Behöver vara många fler som aktivt jobbar med dessa frågor” 

I Norden förvaltar CBRE Investment Management en portfölj med flera tillgångsklasser på cirka 970 miljoner euro på uppdrag av olika fonder och separata konton som investerats i regionen. Byrån söker just nu aktivt efter ytterligare tillväxtmöjligheter i regionen, med stort fokus på logistik och bostäder.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev