Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han tar över efter Ola Serneke

Publicerad: 24 maj 2021, 06:49

Efter att ha varit tillförordnad vd för Serneke Group sedan i februari tillsätts Michael Berglin nu till posten permanent.

Foto: Serneke

Styrelsen i Serneke Group har utsett Michael Berglin till vd och koncernchef. Michael har sedan februari i år haft rollen som tillförordnad vd och tillträder sin permanenta roll omgående.


Ämnen i artikeln:

SernekeOla Serneke

Ola Serneke lämnade vd-posten på Serneke Group i februari efter avslöjandet om att skrivit anonymt på ett aktieforum om den egna aktien. Den som hoppade in som tillförordnad vad vice vd Michael Berglin. Nu har Serneke rekryterat en ny vd till posten – och det blir Michael Berglin som sitter kvar.

Läs även: Serneke medger anonyma inlägg

Beslutet kring vd-posten i Serneke Group har föregåtts av en omfattande och grundlig rekryteringsprocess, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Styrelsen anser att Michael Berglin är den mest lämpade kandidaten att leda Serneke Group i den förändringsprocess som bolaget nu genomgår.

Michael Berglin har varit anställd i Serneke sedan 2012 och har tidigare haft rollen som vice vd.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SernekeOla Serneke

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.