Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han ska växla upp nytt affärsområde för Tyréns i Göteborgsregionen

Publicerad: 23 november 2020, 14:46

Tyréns har en ny affärschef för konstruktion och installation i Göteborgsområdet: Anders Nilsson.


Ämnen i artikeln:

TyrénsGöteborg

Anders Nilsson kommer närmast från rollen som avdelningschef för VVS- och energisystem på Tyréns och har tidigare erfarenhet som uppdragsansvarig och delägare i Jarl Magnusson AB som förvärvades av Tyréns under 2012.

Läs även: Hon är ny kommunikationschef hos Tyréns

Göteborgsregionen har under flera år varit en av Sveriges största tillväxtmarknade och Tyréns satsar nu på att bredda sin affär i regionen och erbjuda konstruktions- och installationstjänster lokalt med möjligheten att ta fler multidisciplinära uppdrag.

– Jag är väldigt glad att Anders tackat ja till rollen. Han är en erfaren ledare och har väldigt god kännedom om vår verksamhet och ett stort kontaktnät att bygga vidare på, säger Andreas Behm Fredin, divisionschef för konstruktion och Installation på Tyréns, i ett pressmeddelande.

Läs även: Tyréns organiserar om för att möta tillväxten

Planen framåt är att avdelningen ska växa organiskt via uppdrag och stöd av befintlig verksamhet i andra regioner.

– Det känns kul och utmanande att kunna erbjuda Tyréns kompetens inom konstruktion och installation till Göteborgsmarknaden och återvända till min forna studentstad och träffa de nya samhällsbyggarna. Jag ser fram emot att utveckla affärsområdet och på sikt hitta nya kreativa medarbetare, säger Anders Nilsson, affärschef för konstruktion och installation i väst på Tyréns.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

TyrénsGöteborg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News