Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag27.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Han ska vässa Wihlborgs i Helsingborg

Publicerad: 15 Januari 2020, 12:49

Wihlborgs har rekryterat Magnus Lambertsson till tjänsten som ny regionchef i Helsingborg.

Foto: Wihlborgs

Wihlborgs har rekryterat en ny regionchef i Helsingborg som ska efterträda Thomas Bråhagen som går i pension efter nästan 30 år på företaget.


Wihlborgs har rekryterat en ny regionchef i Helsingborg som ska efterträda Thomas Bråhagen som går i pension efter nästan 30 år på företaget.

Det är Magnus Lambertsson som rekryterats till tjänsten och han kommer närmast från Skanska Nya Hem där han idag har en roll som försäljnings- och marknadschef.

– Jag ser jag fram emot att få jobba med Wihlborgs som ju är en av de ledande lokala samhällsaktörerna i Helsingborg. Som boende i Helsingborg har jag mitt hjärta här vilket gör det extra roligt att få vara med och bidra till stadens utveckling, säger Magnus Lambertsson i ett pressmeddelande.

Största aktören i staden

Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborg och driver bland annat projektet Prisma och omvandlingen av Helsingborg C.

– Jag är övertygad om att Magnus är mycket väl lämpad att fortsätta driva vår fina utveckling i Helsingborg där Thomas Bråhagen under många år varit en nyckelperson, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs i ett pressmeddelande.

Magnus Lambertsson tillträder tjänsten som regionchef i Helsingborg den 1 april 2020.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.