Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han ska vässa KPMG:s arbete för fastighets- och byggbranschen

Publicerad: 22 oktober 2020, 09:10

Revisionsbyrån KPMG siktar på att växa inom fastighets- och byggsektorn och anställer nu en ny chef för att leda det arbetet.


Ämnen i artikeln:

KPMG

KPMG skriver i ett pressmeddelande att bolaget har anställt Mattias Johansson som Head of Real Estate, Building & Construction i Sverig för att vinna fler marknadsandelar inom bygg- och fastighetssektorn.

Läs även: Hallin ny styrelseordförande för KPMG

– Jag ser fram emot att höja vår profil på marknaden och tillsammans med alla engagerade och drivna kolleger göra skillnad hos kunderna. Min vision är att vi ska bli nummer ett inom ”Big 4”, både när det gäller revision och rådgivning, säger Mattias Johansson i en kommentar.

Mattias är kundansvarig för ett stort antal fastighetsbolag och har varit partner på KPMG i 10 år.

Läs även: Grönt ljus för Skanskas rivning i city: ”Ser fram emot att gå vidare med projektet” 

– Bygg- och fastighetsbranschen är en viktig och stor sektor och efterfrågan på spetskompetens inom området ökar. Med Mattias som branschansvarig stärker vi vår satsning på bygg- och fastighetsbranschen som en av våra prioriterade sektorer, säger Tina Zetterlund, Head of Clients & Markets, i ett pressmeddelande.

 

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

KPMG

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.