Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han ska leda Uddevallahems kommunikation

Publicerad: 26 februari 2021, 13:19

Magnus Skeppsdal har arbetat på NCC i flera år. I juni går han till Uddevallahem.

Foto: Joakim Kröger

Magnus Skeppsdal, i dag på NCC, har rekryterats till Uddevallahem där han blir marknads- och kommunikationschef. 


Ämnen i artikeln:

UddevallahemNCCUddevalla

Magnus Skeppsdal har lång erfarenhet inom bygg och fastighetsbranschen och kommer närmast från NCC där han varit verksam i olika roller. I dag är han marknadskommunikationsansvarig för NCC Industry.

Sin nya tjänst på Uddevallahem tillträder han den 1 juni i år. Han kommer då att ha det övergripande ansvaret att operativt och strategiskt vidareutveckla Uddevallahems varumärkesplattform och kommer ingå i företagets ledningsgrupp.

”Blir en fantastisk tillgång”

– Jag är enormt glad att få välkomna Magnus till Uddevallahem. Magnus blir en fantastisk tillgång i vårt team och med sin erfarenhet och kompetens blir han en viktig resurs när vi nu fortsätter att utveckla Uddevalla, säger Uddevallahems vd Thomas Aebeloe i ett pressmeddelande.

Magnus Skeppsdal ser fram emot uppdraget på Uddevallahem.

– Uddevallahem är en viktig aktör i utvecklingen av Uddevalla och kan verkligen göra skillnad och bidra till en hållbar tillväxt i regionen. Det är också ett bolag med stort engagemang och hög trivsel och jag ser fram emot att kunna bidra på den fortsatta resan, säger Magnus Skeppsdal.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

UddevallahemNCCUddevalla

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.