måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Han blir vice vd och COO på Aros Bostad

Publicerad: 14 mars 2023, 09:11

David Johansson, vice vd och COO på Aros Bostad.

Foto: Aros Bostad

David Johansson intar en nyinrättad roll som operativ chef för Aros Bostads projektverksamhet. Han börjar sin anställning i april 2023 och tar då plats i ledningsgruppen som vice vd och COO.

Ämnen i artikeln:

SvepetAros Bostad

SM


David Johansson är civilingenjör från KTH och har en bakgrund inom projekt- och stadsutveckling, senast i rollen som regionchef för Balder. Som COO på Aros Bostad kommer han vara en del av ledningsgruppen med ansvar för att driva och samordna den operativa delen av verksamheten, vilket omfattar affärsutveckling, projektutveckling och projektgenomförande.

”Aros Bostad har vuxit den operativa verksamheten kraftigt med nästan en fördubbling av antalet projekt i produktion under det senaste året och en ambitiös affärsplan för kommande år. Det är därför väldigt roligt att få välkomna David till Aros Bostad, som vice vd och COO. David har en gedigen erfarenhet av både bostads- och stadsutveckling och jag känner mig trygg i att han kommer bidra med mycket positiva värden på vår fortsatta väg framåt.”

I samband med att David tillträder, tar även chefsjurist Emmy Fredenklo och finans- och transaktionschef Daniel Bergström plats i ledningsgruppen.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev