Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir vd för Archus Partner

Publicerad: 2 september 2021, 09:23

Ted Mattsson är ny vd för Archus Partner AB

Foto: Adam af Ekenstam

Ted Mattsson har utsetts till ny vd för Archus Partner AB och blir samtidigt en del av koncernledningen för Archus AB.


Ämnen i artikeln:

ArchusArchus Partner

Styrelsen för Archus Partner AB har valt Ted Mattsson till ny vd för Archus Partner. Ted har sedan årsskiftet arbetat på bolaget i rollen som senior projektutvecklare och har sedan tidigare runt 25 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. 

– Jag är mycket glad över att ges möjligheten att fördjupa mitt samarbete med Ted nu när han kliver in i rollen som vd för Archus Partner. Ted kommer att få en viktig roll i att utvidga vår verksamhet i Stockholm och hans erfarenheter och nätverk kommer att vara en viktig del i vår fortsatta expansion, säger Gustav Källén, koncernchef för Archus, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: Electrolux bygger ut huvudkontoret i Stockholm – ingår i stort förtätningsprojekt på Kungsholmen

Ted Mattsson tillträde sin vd-post den första september 2021. I samma veva kliver även Mikael Andersson, partner och medgrundare till Archus Partner, in i en ledningsroll med ansvar för teamet i Västerås.

– Det känns inspirerande och energigivande att komma in i Archus Partner långsiktigt och även att få vara en del i den fortsatta expansionen av Archuskoncernen. Archus Partner har ett fantastiskt team på plats i Västerås och en stark marknadsposition i Mälardalen under ledning av Mikael Andersson. Jag ser fram emot den fortsatta utvecklingen tillsammans med Mikael, Gustav och alla medarbetare i Archus Partner, säger Ted Mattsson, vd för Archus Partner, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

ArchusArchus Partner

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.