Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny vd på SHH Bostad

Publicerad: 8 december 2020, 14:14

Fredrik Alvarsson har utsetts till ny vd för SHH Bostad. Han efterträder Misha Moeremans d'Emaus, grundare och vd på bolaget sedan starten 2010. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

SHH Bostad

Fredrik Alvarsson har arbetat på bolaget sedan 2019 och då varit ansvarig för affärsområde Samhällsfastigheter. Han kliver nu in i rollen som vd efter att Misha Moeremans d'Emaus valt att lämna vd-uppdraget. Misha kommer kvarstå som rådgivare, styrelseledamot och huvudägare i bolaget.

– Jag är mycket glad och stolt för detta uppdrag. Vår strategi och riktning är tydlig, där jag nu ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare i SHH utveckla bolaget till nästa nivå, säger Fredrik Alvarsson, i pressmeddelandet. 

Fredrik Alvarsson tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2021. 

– Det är med stor glädje att Fredrik Alvarsson accepterat att ta på sig uppgiften som vd för SHH. Fredrik är rätt person att utveckla och växa SHH-koncernen vidare, säger Johan Ericsson, styrelseordförande i SHH, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SHH Bostad

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.