Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Han blir ny vd på SHH Bostad

Publicerad: 8 December 2020, 14:14

Fredrik Alvarsson blir ny vd på SHH Bostad

Fredrik Alvarsson har utsetts till ny vd för SHH Bostad. Han efterträder Misha Moeremans d'Emaus, grundare och vd på bolaget sedan starten 2010. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

SHH Bostad

Fredrik Alvarsson har arbetat på bolaget sedan 2019 och då varit ansvarig för affärsområde Samhällsfastigheter. Han kliver nu in i rollen som vd efter att Misha Moeremans d'Emaus valt att lämna vd-uppdraget. Misha kommer kvarstå som rådgivare, styrelseledamot och huvudägare i bolaget.

– Jag är mycket glad och stolt för detta uppdrag. Vår strategi och riktning är tydlig, där jag nu ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare i SHH utveckla bolaget till nästa nivå, säger Fredrik Alvarsson, i pressmeddelandet. 

Fredrik Alvarsson tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2021. 

– Det är med stor glädje att Fredrik Alvarsson accepterat att ta på sig uppgiften som vd för SHH. Fredrik är rätt person att utveckla och växa SHH-koncernen vidare, säger Johan Ericsson, styrelseordförande i SHH, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SHH Bostad

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.