Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny vd på Elof Hansson Fastigheter

Publicerad: 27 maj 2021, 10:14

Michael Walmerud är ny VD på Elof Hansson Fastigheter

Foto: Elof Hansson Fastigheter

Michael Walmerud blir ny vd i Elof Hansson Fastigheter. Han efterträder Lennart Hedström som går i pension.


Ämnen i artikeln:

Elof Hansson Fastigheter

Michael kommer närmast från Bengt Dahlgren Göteborg där han varit vd sedan 2018. Han har tidigare haft ledande befattningar inom bland annat Akademiska Hus, Projektgaranti och Catella SwedeBroker. 

– Det har varit viktigt för oss att finna en ledare med omfattande erfarenhet av både bygg och fastighet kombinerat med ett gott personligt ledarskap och stark lokal förankring. Michael har samtliga dessa egenskaper och vi hälsar honom varmt välkommen att ta över ledarrollen, säger Mikael Forslund, koncernchef på Elof Hansson Holding AB, i bolagets pressmeddelande. 

Michael Walmerud tillträder sin nya tjänst i augusti 2021. 

– Att få vara en del i ett anrikt handelshus som Elof Hansson i kombination med att delta i utvecklingen av Göteborgs största stadsutvecklingsprojekt Masthuggskajen och framför allt Global Business Gate är något jag verkligen ser fram emot, säger Michael Walmerud, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Elof Hansson Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.