Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny vd för Skavsta flygplats: "Omöjligt att tacka nej"

Publicerad: 20 oktober 2022, 06:58

Jesper Fredmark är ny vd för Stockholm Skavsta flygplats. Foto: Arlandastad group

Foto: Pressfoto

Jesper Fredmark blir ny vd för Stockholm Skavsta flygplats, det meddelar fastighetsägaren Arlandastad group i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetArlandastad holdingNyköping

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Jesper Fredmark kommer senast från en befattning som Nordenchef på flygplatslogistikföretaget Menzies Aviation Sverige. Han har 20 års erfarenhet från flygbranschen.

– Jespers bakgrund och hans starka ledarskap ger oss goda förutsättningar att leda Stockholm Skavsta Flygplats utveckling in i framtiden. Han har i sitt tidigare arbete visat på stor förmåga att vända verksamheters resultat till positiva, så väl organisatoriskt som ekonomiskt. Att Jesper dessutom delar koncernens värderingar inom gott affärsmannaskap och fokus på utveckling av vårt starka team borgar för en positiv utveckling, säger Kjell-Åke Westin, styrelseordförande Stockholm Skavsta Flygplats, i en kommentar.

– Den framtidstro som finns på flygplatsen, de nya ägarna och inte minst utvecklingen kring flygplatsen gjorde det omöjligt för mig att tacka nej. Det här är en fantastisk utmaning med möjligheter, säger Jesper Fredmark.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev