Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny vd för HSB Uppsala

Publicerad: 3 mars 2022, 14:33

Foto: Linnea Ranje

Thomas Thunblom har utsetts till ny vd för HSB Uppsala. Han tillträder den 10 mars.


Ämnen i artikeln:

HSBUppsala

Thomas Thunblom kommer närmast från rollen som förvaltningsdirektör för Fastighet och service på Region Uppsala och har dessförinnan arbetat med fastighetsfrågor inom Enköpings kommun, Uppsala kommun och Upplands Väsby kommun. 

– Vi är mycket glada över att få välkomna Thomas till oss i HSB Uppsala. Hans erfarenheter och kompetens passar mycket väl i det arbete som hela bostadssektorn idag står inför, och vi ser fram emot att tillsammans med Thomas möta dessa utmaningar, säger Lena Rönnberg, styrelseordförande, i ett pressmeddelande.

Läs även: Nytt återvinningssystem: Regeringsförslag sågas av tongivande instanser

Thomas efterträder Göran Jaxéus som går i pension efter nästan nio år på vd-posten. 

– Det ska bli roligt och spännande att få leda en så framgångsrik och anrik organisation som HSB Uppsala. Som vd för HSB Uppsala vill jag fortsätta ett gott arbete i medlemmarnas tjänst, leda och utveckla samarbetet med samarbetspartners och övriga HSB-föreningar i landet. Min roll som vd är att tillsammans med alla medarbetare inom HSB Uppsala skapa bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i det arbetet, säger Thomas Thunblom, i en kommentar. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

HSBUppsala

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.