måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Han blir ny vd för Fastigo

Publicerad: 22 mars 2021, 15:33

Foto: Fastigo

Johan Mann blir ny vd för Fastigo. Han tillträder tjänsten den 1 juni 2021.

Ämnen i artikeln:

FastigoJohan Mann

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Styrelsen för Fastigo har utsett Johan Mann till ny vd. Johan efterträder Mona Finnström som går i pension efter 13 år på posten. 

– Jag är mycket glad och ödmjuk inför uppdraget som vd för Fastigo. Att kunna arbeta dedikerat med en bransch och tillsammans med medarbetarna ytterligare framhäva Fastigos expertis och hängivenhet för fastighetsbranschen ska bli otroligt roligt, säger Johan Mann, tillträdande vd för Fastigo, i pressmeddelandet. 

Johan Mann har bred erfarenhet som förhandlare och arbetsrättsjurist och kommer närmast från rollen som förhandlingschef på Almega. 

–Vi är mycket nöjda med vårt val av Johan, som med sin bakgrund inom såväl organisationsvärlden som näringslivet har en grundmurad förståelse för vad det innebär att alltid jobba för medlemmarnas bästa. Vi är säkra på att Johan kommer att förvalta och i takt med tiden utveckla Fastigo att vara det självklara valet för fastighetsbranschens arbetsgivare, säger Cathrine Holgersson, ordförande i Fastigo och vd för Gavlegårdarna, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev