Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny vd för Colliers Sverige

Publicerad: 7 april 2021, 08:58

Daniel Gorosch.

Foto: Colliers Sverige

Daniel Gorosch har utsetts till vd för Colliers Sverige. Han har tidigare varit vd för JLL och nu senast vd och grundare för Harvesta Fastigheter.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Nuvarande vd Dan Törnsten blir kvar som aktieägare i Colliers Sverige och tillträder även rollen som styrelseordförande. 

– Vi har glädjen att få välkomna Daniel Gorosch som vd för Colliers Sverige. Hans erfarenhet av att tillhandahålla exceptionella tjänster och utveckla framgångsrika verksamheter kommer, tillsammans med den starka plattform som Dan Törnsten byggt upp, att göra det möjligt för oss att påskynda tillväxten i Sverige, sade Chris McLernon, vd för Colliers EMEA, i bolagets pressmeddelande. 

Daniel Gorosch har drygt 25 års erfarenhet i fastighetsbranschen och har tidigare varit vd för JLL och nu närmast vd och grundare för Harvesta Fastigheter. Han innhar även styrelseposter i några av landets största fastighetsbolag, AMF Fastigheter och Willhem. 

– Det ska bli väldigt roligt att ansluta till Colliers och vara med i nästa fas av tillväxt på den svenska fastighetsmarknaden. Sverige är den fjärde investeringsmarknaden i EMEA sett till storleken och både de ekonomiska och marknadsmässiga förutsättningarna är goda. Detta göra att vi ser stora möjligheter för våra kunder, medarbetare och vår verksamhet i Sverige. Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med Dan och hela teamet för att nå ännu större framgångar, säger Daniel Gorosch, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.