lördag10 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Han blir ny vd för CBRE Sverige – lämnar JLL Ryssland

Publicerad: 27 september 2022, 06:09

Ander Liljenstolpe tar över Patrik Kallenvrets tidigare roll.

CBRE meddelar att Anders Liljenstolpe blir ny vd för rådgivaren i Sverige. Patrik Kallenvret, nuvarande vd, i kommer att fokusera på sin roll som head of capital markets i Sverige och övriga Norden.

Ämnen i artikeln:

SvepetCBREJLL

R


Liljenstolpe, som har varit vd i nästan fyra år på JLL Ryssland, tillträder den nya rollen den 3 oktober, 2022. Liljenstolpe har även ett förflutet på Ikea i Ryssland och inom det svenska försvaret. 

– CBRE har tagit en imponerande marknadsposition och har etablerat sig som ledande inom fastighetsbranschen, i Sverige och internationellt. Jag ser verkligen fram emot att lära känna CBRE:s kunder och medarbetare och tillsammans bygga vidare på framgångarna, kommenterar Anders Liljenstolpe den nya tjänsten i ett pressmeddelade från CBRE. 

Nuvarande Sverige-vd:n Patrik Kallenvret säger så här i samma pressmeddelande: 

– Jag ser verkligen fram emot att välkomna Anders till oss. Det känns rätt och tryggt att lämna över MD-uppdraget till honom. För egen del ska det bli riktigt kul att fokusera 100 procent på mitt nordiska och svenska capital markets-uppdrag. Att tillsammans med vårt nordiska team, fortsätta vår tillväxtresa i samarbete med våra nuvarande och nya internationella kunder. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev