Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny uthyrare hos Colliers

Publicerad: 21 juni 2021, 12:20

Gustav Björkman blir Associate Director Leasing på Colliers.

Foto: Colliers

Colliers har rekryterat Gustav Björkman i rollen som Associate Director Leasing i Stockholm. ”Det ska bli fantastiskt roligt och utvecklande att få ansluta till Colliers”, säger Gustav Björkman i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Gustav Björkman kommer närmast från tjänsten som Portfolio LEasing Manager med ansvar för uthyrningen av kontorslokaler på Unibail-Rodamco-Westfield. Han utsågs även till ”Årets uthyrare 2019” på Fastighetsgalan. 

– Vi upplever en ökad efterfrågan på våra tjänster och för att möta marknadens behov har vi därför rekryterat ännu en medarbetare till leasinggruppen. Gustav är en driven projektledare och har stor kompetens och erfarenhet av kontorsuthyrning med fokus på den viktiga Stockholmsmarknaden. Detta är en ypperlig förstärkning till vårt befintliga leasingteam, säger Daniel Gorosch, vd på Colliers, i bolagets pressmeddelande. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.