Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny projektchef hos Obos

Publicerad: 16 mars 2021, 13:03

Per Andrén, ny projektchef Obos Nya Hem.

Foto: Obos

Obos rekryterar Per Andrén som ny projektchef till teamet i Stockholm. Han tillträdde sin nya roll den 15 mars 2021.


Ämnen i artikeln:

OBOSOBOS Nya Hem

Per Andrén kommer närmast från rollen som senior projektutvecklare hos Nordr och har tidigare bland annat arbetat som projektchef hos Familjebostäder och Skanska. 

– Per har en gedigen erfarenhet och kunskap vad gäller nyproduktion av bostäder och kommersiella fastigheter från flera olika roller. Det är med stor glädje som vi välkomnar honom att bidra till OBOS kärnverksamhet, säger Sofia Ljungdahl, vd på OBOS Nya Hem, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Obos fortsätter satsa i Sverige med nytt köp 

I sin nya roll hos Obos Nya Hem kommer Per främst fokusera på bolagets storsatsning i Stockholm. Norska Obos har som mål att inom en femårsperiod dubbla sin årliga försäljning från dagens 1500 till 3000 bostäder i Sverige, med specifikt fokus på de tre storstadsregionerna. I Stockholm har man pågående projekt i bland annat Norra Djurgårdsstaden, Gasklockan samt kvarteret Tårpilen i centrala Sollentuna. 

– Under mina år som projektutvecklare och projektchef har jag haft förmånen att få vara med och utveckla en rad stora projekt i Stockholmsregionen. Att nu få fortsätta min yrkesbana tillsammans med Obos ser jag verkligen fram emot, säger Per Andrén, projektchef Obos Nya Hem, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

OBOSOBOS Nya Hem

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.