Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny ekonomichef på Liljewall

Publicerad: 14 mars 2022, 14:58

Foto: Liljewall

Liljewall plockar in Johan Andersson som ekonomichef. Johan tillträde sin nya roll den 1 mars 2022.


Ämnen i artikeln:

Liljewall arkitekter

Johan Andersson kommer närmast från Ahlsell Sverige där han arbetat som Business Controller. Han efterträder Daniel Bergendahl som lämnar bolaget efter elva år för nya utmaningar. 

– Liljewall är ett välskött bolag med en stark och trygg tillväxt i ryggen som även under pandemiåren haft medvind. Nu väntar nya mål och utmaningar och jag ser fram emot att bidra med min kompetens för att stärka kontoret i resan mot dessa, säger Johan Andersson, ny ekonomichef, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: Experterna: Så får man tillbaka medarbetarna

Johan tillträdde den 1 mars och är stationerad på huvudkontoret i Göteborg. Han kommer även ingå i ledningsgruppen. 

– Vår dagliga gärning handlar om att skapa arkitektur för en bättre vardag var man än lever och verkar. Samtidigt arbetar vi affärsinriktat med att utveckla såväl vår egen verksamhet som de hållbara samhällen vi vill bidra till. Därför hälsar vi Johan varmt välkommen till oss. Med sitt analytiska och ekonomiska fokus kommer Johan spela en strategiskt viktig roll, säger Niclas Sundgren, vd på Liljewall, i en kommentar. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Liljewall arkitekter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.