Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny chef för Whites Göteborgskontor

Publicerad: 18 maj 2021, 13:18

Foto: White Arkitekter/Johanna St Michaels

Jacob Sahlqvist lämnar rollen som marknadschef och tar över som kontorschef på White Arkitekter i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

White arkitekterGöteborg

Han efterträder Johan Lundin, som lämnar rollen efter nästan 15 år. Lundin stannar dock inom bolaget med fokus på projekt och affärsutvecklingsfrågor. 

– Byggbranschen befinner sig i ett spännande läge med många nya möjligheter. Det är rätt tid att göra en förändring och Jacob är som klippt och skuren för jobbet, säger Johan Lundin, avgående kontorschef i ett pressmeddelande. 

Läs även: Whites nya kontorschef om flexibla kontor och internationell expansion: ”Nya marknader är ett sätt att säkra upp” 

Göteborgskontoret är Whites näst största. 

– I Jacob Sahlqvist får vi en erfaren ledare som är kunnig i yrket och väl etablerad på marknaden. Göteborgsmarknaden är viktig för oss och under Jacobs ledning kommer vi att ta nya steg och stödja våra kunder i deras ambitioner att utveckla goda livsmiljöer, säger Alexandra Hagen, vd för White Arkitekter.

Tidigare i sin karriär har Sahlqvist bland annat varit ordförande för Sveriges Arkitekter. Han tillträder den 1 augusti.

Maria Nordlander

Redaktör (Föräldraledig)

maria.nordlander@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

White arkitekterGöteborg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.