Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny chef för Swecos arkitekter i Stockholm

Publicerad: 6 april 2022, 11:46

David Neuschütz, nybliven chef för Swecos arkitekter i Stockholm Foto: Sweco

David Neuschütz har utsetts till chef för Swecos arkitekter i Stockholm. Han tillträdde sin nya roll den 4 april.

Ämnen i artikeln:

SvepetSwecos arkitekter

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


David Neuschütz blir chef för 200 arkitekter och ingenjörer hos Sweco Architects i Stockholm. David rekryteras internet. 

Läs även: Så vill Sweco fylla tomma lokaler

– Det är med glädje som David nu utses till chef för arkitekterna i Stockholm. David är en uppskattad ledare och med hans långa erfarenhet och djupa kunskap inom arkitektur och stadsplanering står vi väl rustade för att växla upp och möta marknadens behov, säger Ulla Bergström, divisionschef hos Sweco Architects, i bolagets pressmeddelande. 

David Neuschütz började sin karriär som arkitekt på Ralph Erskines arkitektkontor och när kontoret fick nya ägare och nytt namn, Tovatt Architects and Planners, blev David delägare och styrelseledamot. Därefter blev han studiochef på Sweco Architects i Stockholm år 2019.

Läs även: Wihlborgs i otakt med egna klimat- och energieffektiviseringsmål 

– Under åren som arkitekt på Sweco Architects har jag insett vilken kompetens, kraft och energi som finns här. Samhället behöver mer kunskap inom gestaltning, hållbarhet och digitalisering och jag ser stora möjligheter för oss att bidra för att stötta våra kunder i deras affärer. Att få förtroendet att leda och utveckla arkitektverksamheten i Stockholm tillsammans med alla kollegor gör mig glad och stolt, säger David Neuschütz, i pressmeddelandet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev