torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Han blir ny chef för JM Entreprenad

Publicerad: 5 juni 2020, 12:39

Anders Wimmerstedt på JM blir ny affärsenhetschef för JM Entreprenad från och med 1 juli 2020. Tillförordnad affärsenhetschef Sören Bergström har därmed fullföljt sitt uppdrag att ställa om JM Entreprenad till renodlad anläggningsverksamhet och lämnar samtidigt koncernledningen. Foto: JM

JM:s produktionsdirektör Anders Wimmerstedt, får en utökad roll i bolaget när han snart tillträder som affärsenhetschef för JM Entreprenad.

Ämnen i artikeln:

JM

AJ


Anders Wimmerstedt kliver in i sin nya roll den 1 juli 2020 och därmed har tillförordnad affärsenhetschef Sören Bergström fullföljt sitt uppdrag att ställa om JM Entreprenad till renodlad anläggningsverksamhet och lämnar samtidigt koncernledningen, skriver JM i ett pressmeddelande.

Läs även: JM stuvar om i toppen 

Anders Wimmerstedt är sedan tidigare medlem i JM:s koncernledning och har arbetat på i bolaget sedan 1985. Han behåller sin nuvarande roll som produktionsdirektör och blir fortsatt ansvarig för bostadsproduktionen parallellt med att han ska leda JM Entreprenad som är fokuserat på anläggningsverksamhet i Storstockholm. Tanken är att kunna göra större synergieffekter affärsområdena emellan.

Läs även: JM kniper HR-chef från Klövern 

– Med Anders som ny affärsenhetschef för JM Entreprenad säkerställs kontinuitet i ledarskapet och god samordning mot vår projektutveckling av bostäder. Jag tackar samtidigt Sören för hans väl genomförda uppdrag att ställa om verksamheten i JM Entreprenad, säger Johan Skoglund, vd och koncernchef på JM, i en presskommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev