Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir ny affärsområdeschef på Adapteo

Publicerad: 5 november 2021, 09:20

Ola Skogö är ny chef för Finland, Norge och Danmark på Adapteo.

Foto: Hans Alm

Adapteo Group plockar in Ola Skogö som ny chef för Finland, Norge och Danmark.


Ämnen i artikeln:

Adapteo

Ola Skogö tillträdde rollen som Executive Vice President för Finland, Norge och Danmark på Adapteo den 11 oktober 2021. Han kommer även ingå i koncernledningen. 

– Jag är glad över att välkomna Ola till Adapteos företagsledning och är övertygad om att han kommer att bli ett starkt tillskott för vår nordiska verksamhet. Rekryteringen av Ola, och vår nya ägarstruktur, ger oss ännu bättre förutsättningar att erbjuda service av högsta nivå för våra kunder, säger Philip Isell Lind af Hageby, vd och koncernchef för Adapteo, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Nordisk puls: Lokalval i Danmark och COP26

Ola kommer närmast från rollen som vd på Aviator Sweden. Han har dessförinnan haft ledande roller på Coor, både i Sverige och internationellt.

– Jag ser fram emot att bli en del av Adapteo och deras tillväxtresa i Norden. Det är ett starkt team och flexibla cirkulära byggnadslösningar kommer bli en allt viktigare del av Nordens infrastruktur, säger Ola Skogö, chef för Adapteo i Finland, Norge och Danmark, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Adapteo

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.