torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Han blir Nordenchef på Cromwell

Publicerad: 23 november 2020, 14:28

Pontus har en Master i Business och Economics från Lunds Unitversitet. Innan han började hos Cromwell jobbade han för Deloittes under fem år. Foto: Cromwell

Fastighetsinvesteraren och -förvaltaren Cromwell Property Group anställer en ny Nordenchef.

Ämnen i artikeln:

Cromwell Property Group

AJ


Det är Pontus Flemme Gärdsell som nu anställs som Nordenchef efter att ha haft rollen på interimsbasis sedan början av 2020. Det skriver Cromwell i ett pressmeddelande.

Pontus Flemme Gärdsell började hos Cromwell 2011 som Group Accountant för Sverige och blev två år senare Head of Finance i Sverige. Därefter blev han i början av 2017 utnämnd till Head of Finance för hela Norden.

Läs även: Säljer 27 fastigheter i Helsingfors

Mark McLaughlin, Managing Director för Cromwell i Europa, säger i en kommentar att Pontus Flemme Gärdsell besitter en djup kunskap om den nordiska fastighetsmarknaden och att hans befordran överensstämmer helt med bolagets övergripande målsättning att öka sitt fastighetsbestånd i regionen.

Pontus Flemme Gärdsell säger så här i en kommentar om sitt nya jobb.

– Jag gläder mig åt min nya roll, förstärkningen av vårt redan starka team samt alla de möjligheter som ligger framför oss, säger han.

Läs även: Ny partner hos Alma

Sofia Sandh och Rickard Slagbrand har nyligen rekryterats till Cromwell som Investment Manager respektive Transaction Manager.

Cromwell i Norden

I Norden har Cromwell kontor i Köpenhamn, Helsingfors, Malmö och Stockholm och har hand om 46 kontors-, handels- samt industri/logistikfastigheter uthyrda till 873 hyresgäster och med en yta av över 329 000 kvadratmeter.

 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev