Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han blir fastighetsutvecklingschef på HSB Stockholm

Publicerad: 2 mars 2022, 12:46

Foto: Daniel Gual/HSB Stockholm.

HSB Stockholm utser Rikard Ståhl som ny fastighetsutvecklingschef. Rikard tillträder sin nya roll på HSB Stockholm den 2 mars.


Ämnen i artikeln:

HSB Stockholm

Rikard Ståhl kommer närmast från Riksbyggen där han haft tjänsten som marknadsområdeschef för Ombyggnad Öst. 

– Det känns jätteroligt att få ombord Rikard Ståhl, han blir ett viktigt tillskott för att stärka vår kompetens. Utöver en gedigen erfarenhet när det gäller ROT-projekt och fastighetsutveckling har han också mycket fina meriter som chef och ledare, säger Anders Joachimsson, affärsområdeschef HSB Stockholm, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Social hållbarhet i fokus när Skärholmen byggs ut - lyckoparadoxen ska brytas

Inom ramen för sin nya roll ska Rikard leda arbetet med större upprustningar och fastighetsutveckling inom det egna beståndet, och till viss del även nyproduktion av hyresrättslägenheter. 

– Det känns fantastiskt spännande med nya utmaningar. En ny organisation, nya medarbetare och ett nytt fastighetsbestånd att sätta tänderna i. Kooperation är något jag både gillar och kan sedan tidigare, vilket också är en av anledningarna till att valet föll på HSB Stockholm, säger Rikard Ståhl, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

HSB Stockholm

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.