lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Han blir affärschef på Tyréns

Publicerad: 30 mars 2022, 09:59

Foto: Tyréns

Tyréns plockar in Magnus Dahlström som ny affärschef med ansvar för infrastrukturverksamheten i Mellansverige. Magnus tillträder den 1 april.

Ämnen i artikeln:

Tyréns

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Magnus Dahlström är i grunden trafik- och samhällsplanerare och har tidigare varit verksam i roller som vd, uppdragschef, affärsutvecklare och affärsområdeschef. 

– Det känns riktigt spännande och kul att få axla rollen. Jag ser fram emot att få lära känna alla, såväl kollegor som kunder. Vi på Tyréns har så otroligt mycket värdefullt att bidra med. Jag ser fram emot att få leda verksamheten till nytta och framgång både för kunderna och oss, säger Magnus Dahlström, i en kommentar. 

Läs även: Stor kartläggning: Fastighetsbolagens styrelser sticker ut

Affärsområdet Väg & Järnväg Mitt avser verksamhet inom infraplanering, bro, gata, väg och järnväg med avdelningar i Uppsala, Borlänge, Gävle, Hudiksvall, Järvsö, Norrköping, Linköping och Örebro.

– Magnus har lång erfarenhet, han är en engagerad och drivande relationsbyggare med god förmåga att entusiasmera och kommunicera. Region Mitt är en stark marknad och jag är övertygad om att Magnus kommer utveckla affärsområdet till nya höjder, säger Ulrica Nilsson, divisionschef Väg & Järnväg på Tyréns, i bolagets pressmeddelande.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev