Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han är ny vd på Stockholmsmässan

Publicerad: 27 september 2019, 12:37

Christian Clemens ny vd på Stockholmsmässan.

Tar med sig erfarenheter från flygbranschen. “Det ska bli väldigt roligt att komma igång med arbetet”.


Går från flygbolag till chef för Stockholmsmässan.

Christian Clemens blir ny vd för Stockholmsmässan, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Christian Clemens kommer närmast från positionen som vd för flygbolaget BRA, Braathens Regional Airlines.

Stockholmsmässan ägs av Stockholms Handelskammare och Stockholms stad och Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare och vice ordförande för Stockholmsmässan, kommenterar nyrekryteringen så här:

– Stockholmsmässan spelar en viktig roll för regionens näringsliv och attraktivitet. Marknaden för mässor och möten förändras mycket snabbt på grund av megatrender som digitalisering. Därför har det varit mycket viktigt för oss att rekrytera en vd med förmåga att utveckla bolaget för en ny framtid. Christian kommer med sin tunga affärsmässiga erfarenhet från resebranschen kunna utveckla mässans roll som ledande mötesaktör och magnet för såväl företagsutställare som besökare, säger Andreas Hatzigeorgiou i en kommentar.

Christian Clemens tillträder som vd för Stockholmsmässan i januari 2020 och uppger att “Stockholmsmässan är en oerhört intressant, spännande och mångfacetterad verksamhet med stor betydelse för huvudstadsregionens attraktionskraft gentemot besökare och företag. Det ska bli väldigt roligt att komma igång med arbetet”.

Patric Sjöberg som var vd för Stockholmsmässan i elva år slutade i somras och därefter har Mathias Lindroth, mässans CFO, varit tf vd.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.