Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han är ny vd på kommunala Telge Fastigheter

Publicerad: 2 juni 2020, 11:49

Krister Mellström lämnar rollen som tillförordnad vd på kommunala Telge Inköp till att bli ordinarie vd på lika kommunala Telge Fastigheter.

Foto: Telge Fastigheter

Telge Fastigheter som ägs av Södertälje kommun gör Krister Mellström till ny ordinarie vd.


Ämnen i artikeln:

Telge Fastigheter

Telge Fastigheters styrelse har utsett Krister Mellström till ny vd för bolaget, som ägs av Södertälje kommun. Krister Mellström lämnar därmed rollen som tillförordnad vd för Telge Inköp och tar över efter Anders Börjesson, som lett Telge Fastigheter som tillförordnad vd sedan den 1 november 2019.

Läs även: Köpesumman dold när Södertälje säljer 786 kommunala hyresrätter 

Krister Mellström har tidigare jobbat på bland annat EO Grafiska och Astra Zeneca och började sin karriär i Telgekoncernen 2016 som projektchef på Telge Nät. 

– Det här känns jätteroligt och spännande. Jag är förstås mycket glad över förtroendet och ser fram emot att få lära känna Telge Fastigheters verksamhet och medarbetare ordentligt. Telge Fastigheter är en viktig del i ett växande Södertälje och min ambition är att fortsätta utveckla bolaget och ta vara på alla engagerade och kunniga medarbetares kunskaper. Vi ska fortsätta ge Södertäljeborna bra, hållbara och ändamålsenliga lokaler och bidra till en levande stadskärna, säger Krister Mellström i ett pressmeddelande.

Läs även: Telge Fastigheters vd slutar 

Rekryteringen av en ordinarie vd till Telge Inköp pågår just nu och väntas vara klar i höst.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Telge Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.