Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag24.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Han är ny regionchef på Vasakronan i Uppsala

Publicerad: 23 September 2020, 06:25

Bo de Besche blir ny regionchef för Vasakronan i Uppsala den 1 november.

Foto: Vasakronan

Bo de Besche lämnar rollen som affärsområdeschef för norra Stockholm på Vasakronan för att i stället ta över rollen som bolagets regionchef i Uppsala.


Ämnen i artikeln:

UppsalaVasakronan Fastigheter

Bo de Besche har en bakgrund som fastighetsekonom och lång erfarenhet från Vasakronan. Först i rollen som förvaltare innan han 2010 gick in i rollen som affärsområdeschef för Stockholm Nord, bolagets näst största affärsområde. I sin nya roll som regionchef kommer Bo att ingå i Vasakronans ledningsgrupp, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Bo har ett starkt affärsfokus, gedigen kunskap om Vasakronan och är en uppskattad chef och ledare. Han kommer att vara en tillgång både i bolagets ledningsgrupp och i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet i Uppsala, säger Johanna Skogestig, vd Vasakronan i en kommentar.

Läs även: Rekryterar teknisk chef från Vasakronan

Bo de Besche tillträder sin nya tjänst den 1 november. Han efterträder Jan-Erik Hellman som för en tid sedan tillträdde rollen som chef för fastighetsutvecklingen i Stockholm och Uppsala.

Läs även: Croisette öppnar kontor i Uppsala: ”Fantastiskt roligt”

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.