Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han är ny regionchef på Sweco

Publicerad: 12 maj 2020, 09:38

Magnus Odéen blir ny regionchef på Sweco arkitekter.

Swecos tidigare chef för det lokala kontoret i Uppsala blir ny chef för region Mitt.


Ämnen i artikeln:

Swecos arkitekter

Det är Magnus Odéen som efter en ”gedigen rekryteringsprocess” blir ny regionchef hos Swecos arkitekter, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Magnus har visat ett tryggt och effektivt ledarskap vilket nu kommer hela regionen till godo, säger Jan Mattsson, vd för Swecos arkitektverksamhet i en kommentar.

Läs även: Hon är ny chef för IT- och samhällsutvecklingen på Sweco 

Magnus Odéen är i grunden arkitekt och har sedan han började på Sweco 2017 haft rollen som kontorschef i Uppsala. Region Mitt som blir hans nya ansvarsområde innefattar Swecos arkitektverksamhet i städerna Uppsala, Örebro, Västerås, Norrtälje och Linköping.

Han kommenterar sitt nya uppdrag så här:

– Det är oerhört roligt att få möjligheten att leda region Mitt och förmånen att fortsätta att arbeta med den starka laguppställning som vi har i dag. Region Mitt har en god utgångspunkt både vad gäller vår marknad och möjligheten att dra nytta av Swecos samlade kompetens och starka lokala närvaro. Jag ser fram mot att utveckla både det och de fördelar som det innebär för våra medarbetare och kunder, säger han i ett pressmeddelande.

Läs även: Sweco halverar utdelningen 

Magnus tillträder den 1 juni och ersätter Lisa Torpel som väljer att fortsätta i sin roll som landskapsarkitekt på Swecos arkitektkontor i Malmö.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Swecos arkitekter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.