Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han är ny kontorschef på White i Stockholm

Publicerad: 20 oktober 2020, 13:40

White arkitekter tillsätter en ny chef för sitt Stockholmskontor genom internrekrytering.


Ämnen i artikeln:

White arkitekter

Martin Ehn Hillberg har utsetts till ny kontorschef för Whites Stockholmskontor, skriver boaget i ett pressmeddelande. 

Läs även: Svefa och White ingår nytt samarbete

Han är en flerfaldigt prisbelönt landskapsarkitekt och i dagsläget är kontorschef på White i Uppsala, Umeå och Västerås. 

– Detta känns otroligt hedrande. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla kontoret vidare i en föränderlig och utmanande tid. Jag ser också fram emot att lära känna alla duktiga medarbetare som verkligen får projekten att lyfta och gör att vi kan tänka bredare i vad vi som arkitektkontor kan erbjuda för tjänster, säger Martin Ehn Hillberg, blivande kontorschef för White Stockholm, i en kommentar.

Läs även: Lämnar White – blir vd på Sweco Arkitekter

Stockholmskontoret är Whites största kontor och har en viktig roll inte bara lokalt utan också i Whites internationella expansion.

– Martin är en skicklig landskapsarkitekt och en uppskattad ledare på White. Med sin strategiska förmåga och erfarenhet av att bygga goda relationer med kunder och samarbetspartners kommer han att bidra till Stockholmskontorets fortsatta utveckling. Vår målsättning är att skapa värde för våra kunders affärer genom hållbar arkitektur i varje projekt. I Martin får vi en ledare som driver verksamheten med stort fokus på teamet och projekten, säger Alexandra Hagen, vd för White Arkitekter, i ett pressmeddelande.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

White arkitekter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.