Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han är ny förvaltningschef på Riksbyggen

Publicerad: 26 maj 2020, 06:37

Mathias Asplund är ny marknadsområdeschef för Riksbyggens förvaltningsverksamhet i Värmland.

Foto: Riksbyggen

Från Skanska och Volvo Construction Equipment till fastighetsförvaltning. Mathias Asplund är ny marknadsområdeschef för Riksbyggens förvaltningsverksamhet i Värmland.


Ämnen i artikeln:

RiksbyggenSkanskaVolvo

– Jag är glad över möjligheten att ansluta mig till ett värderingsstyrt företag som jobbar för en hållbar utveckling i samhället. Samtidigt ser jag fram emot att få vara en del av den organisation som ska fortsätta utveckla marknadsområde Värmland som en bra samarbetspartner för alla våra befintliga och nya kunder, säger Mathias Asplund i ett pressmeddelande.

Läs även: Riksbyggen startar ny förtätningsomgång i Mölndal 

Mathias Asplund har en bakgrund som distriktschef på Skanska och har haft olika ledarbefattningar inom Volvo Construction Equipment. 

Som marknadsområdeschef på Riksbyggen i Värmland blir Mathias han ansvarig för en organisation på cirka 90 personer plus ett antal säsongsanställda under sommaren.

Läs även: Går från Kolmården till Riksbyggen 

Marknadsområde Värmland innefattar Värmlands län med kontor i Karlstad, Karlskoga och Hammarö men med kunder över hela länet. 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

RiksbyggenSkanskaVolvo

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.