Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han är ny förvaltningschef på Croisette

Publicerad: 24 augusti 2020, 12:25

Peter Eriksson.

Nu är det klart vem som ska leda Croisettes nya affärsområde, Digital Property Management and Administration.


Ämnen i artikeln:

Croisette

Även om det tidigare i år blev känt att Croisette lanserade förvaltning som ett nytt affärsben under namnet Digital Property Management & Administration så har det inte förrän nu varit klart vem det är som ska leda arbetet.

Läs även: Croisettes nya mål: digitalisera förvaltningsmarknaden

Ansvarig över affärsområdet blir Peter Eriksson, som sedan tidigare är Partner på Croisette Real Estate Partner och som länge arbetat i Croisettes transaktionsteam i Malmö.

– Den digitala fastighetsförvaltningen kommer ge fastighetsägarna i branschen en ny dimension i fastighetsägandet som i sin tur kommer leda till att det blir mer attraktivt att både bo och bedriva verksamhet i fastigheterna. Synergin av vårt arbete kommer utan tvekan leda till bättre driftnetton och nöjdare hyresgäster, säger han i ett pressmeddelande.

Läs även: Croisette organiserar om och nyanställer

Per Svensson, vd på Croisette Real Estate Partner, kommenterar utnämningen:

– Det är en ynnest att få internrekrytera till denna tjänst som är oerhört betydelsefull. Peter är den perfekta kandidaten med sin kunskap om oss som tillväxtorgan, erfarenhet av sylvass rådgivning och dessutom med sin erfarenhet och förståelse för fastighetsägarens perspektiv. Förvaltningseffektivitet är något Peter verkligen brinner för, så även om vi tappar en enorm tillgång i transaktionsteamet får vi en ännu större tillgång i den blivande förvaltningsorganisationen som nu växer fram.

Croisette har innan sommaren rekryterat Elin Albäck som till den nya förvaltningsavdelningen. Hon kommer närmst som administrativ förvaltare på HSB och har sex års samlad erfarenhet av fastighetsförvaltning.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Croisette

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.