tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Han är ny fastighetsdirektör på Stockholms stad

Publicerad: 2 mars 2020, 10:51

Anders Kindberg är ny fastighetsdirektör på fastighetskontoret i Stockholms stad. Foto: Lieselotte Van Der Meijs

Fastighetskontorets nya direktör i Stockholms stad kommer närmast från en annan tjänst på ett av kommunens bolag.

Ämnen i artikeln:

Fastighetskontoret StockholmStockholms stad

AJ


Det är Anders Kindberg som på måndagen 2 mars tillträder som ny fastighetsdirektör i Stockholms stad efter att ha varit vd på SHIS bostäder sedan 2016.

– Jag känner mig otroligt glad och ödmjuk över uppdraget. Fastighetskontoret har en unik fastighetsportfölj med strategiska fastigheter som alla är viktiga för stadens invånare och besökare. Tillsammans med fastighetskontorets många duktiga medarbetare ser jag fram emot att fortsätta förvalta och förädla dessa fastigheter på ett hållbart sätt, säger Anders Kindberg i ett pressmeddelande.

SHIS bostäder arbetar med genomgångsbostäder för etablerade och nyanlända stockholmare men framöver kommer det att handla om en rad olika typer av fastigeheter inom Stockholms stads stora bestånd.

Läs även: Stockholm ska sälja nya saluhallen på Östermalm

Bostads- och fastighetsborgarrådet Dennis Wedin (M) välkomnar Anders Kindberg och säger följande i pressmeddelandet:

– Anders Kindberg har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen och en gedigen kompetens som spänner över såväl förvaltning, som styrning och hållbar ekonomi. I ett skede där fastighetskontoret har stora utmaningar med eftersatt underhåll samtidigt som ett antal större projekt ska slutföras, så kommer denna kompetens mycket väl till pass. Jag ser fram emot att tillsammans med Anders utveckla fastighetskontorets arbete för 2020-talet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev