Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han är ny CFO på White arkitekter

Publicerad: 4 oktober 2019, 10:29

Hans Alving.

Foto: Edvin Asteberg.

White Arkitekter rekryterar Hans Alving som ny CFO. Han efterträder Fredrik Westlund som lämnar White för att flytta till Holland tillsammans med sin familj.


Ämnen i artikeln:

Alexandra HagenWhite arkitekter

White Arkitekter rekryterar Hans Alving som ny CFO. Han efterträder Fredrik Westlund som lämnar White för att flytta till Holland tillsammans med sin familj.

Hans Alving kommer närmast från IFS-koncernen där han utöver sin roll som ekonomichef arbetat med implementering av affärssystem, konsultverksamhet och utveckling av partnerverksamhet i 35 länder.

– Företag som expanderar internationellt möter ofta vitt skilda arbetssätt och processer. Jag har länge hanterat sådana utmaningar genom att utveckla internationella partnerskap och affärsmodeller. Jag hoppas också kunna bidra i utvecklingen av Whites digitala affärsverksamhet inom arkitektur, design och samhällsbyggnad. Vilket blir särskilt viktigt eftersom digitalisering spelar en allt större roll i hållbarhetsarbetet, säger Hans Alving i ett pressmeddelande.

Hans Alving tillträdde som CFO den 1 oktober och placeras på Whites huvudkontor i Göteborg.

– På White ser vi arkitekturen som ett kraftfullt verktyg att driva omställningen till ett hållbart liv. Vi skapar goda livsmiljöer tillsammans med våra uppdragsgivare och samarbetspartners. Vi växer med nya kunskapsområden och på nya marknader, inte minst på grund av digitalisering och internationalisering. Det ställer nya krav på oss som bolag. Med Hans får vi en internationellt erfaren CFO med en gedigen bakgrund, stort affärsfokus och goda kunskaper om internationella affärer, kommenterar Alexandra Hagen, vd White Arkitekter.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.