Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Han är ny affärsområdeschef på Castellum i Lund

Publicerad: 19 augusti 2020, 06:30

Idag den 19 augusti 2020 börjar Thomas Brcic som ny affärsområdeschef för Castellum i Lund. Han kommer närmast från Länsförsäkringar och har innan dess arbetat sex år på Riksbyggen.

Foto: Castellum

Lund växer och Castellum är inblandade i flera stadsutvecklingsprojekt i staden. Bolaget tillsätter nu en ny lokal affärsområdeschef för att vässa verksamheten.


Ämnen i artikeln:

CastellumLundFastighetsmarknaden i Sydsverige

Det är Thomas Brcic som kliver in som ny affärsområdeschef för Castellum i Lund den här veckan. Han kommer närmast från Länsförsäkringar och har innan dess arbetat sex år på Riksbyggen.

– Det känns enormt inspirerande att få vara med och driva utvecklingen i Lund. Jag brinner för att skapa goda förutsättningar både för stadens och för våra kunders långsiktiga utveckling. Vår viktigaste framgångsfaktor är goda relationer, och förmågan att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar, säger Thomas Brcic i ett pressmeddelande.

Läs även: Nytt medicinskt forskningscenter ska byggas i Lund

Flera stora projekt pågår i Lund

Ny spårväg.

Brunnshög, en ny stadsdel med fokus på forskning och innovativa företag där 40 000 människor ska arbeta och bo. 

Castellum är sedan länge delaktiga i Lunds utveckling, närmast med två nya kontorsbyggnader i företagsparken Edison Park och i Brunnshög.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.