Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag27.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Han är Boråsbolagets nya vd

Publicerad: 7 Januari 2020, 08:38

Patrik Johansson är ny vd för Industribyggnader i Borås.

Patrik Johansson är ny vd för det kommunala fastighetsbolaget Industribyggnader i Borås.


Patrik Johansson är ny vd för det kommunala fastighetsbolaget Industribyggnader i Borås.

Patrik Johansson har en bred erfarenhet från flera ledande befattningar i fastighetsbranschen både inom näringslivet och offentlig verksamhet. Senast från Ekasjö fastighetsutveckling AB, där han haft uppdrag som interim konsult i olika organisationer och dessförinnan förvaltningschef i Gislaveds kommun.

– Jag är mycket glad och ödmjuk inför uppdraget att utveckla Industribyggnader i Borås vidare i framtiden tillsammans med styrelse och kompetent personal, säger Patrik Johansson, i ett pressmeddelande.

Industribyggnader i Borås ingår i den kommunägda koncernen Borås Stadshus. Företaget ska enligt ägardirektiven vara ett komplement till utbudet på orten samt vara en aktör inom den kommunala exploateringsverksamheten för att bevaka möjligheter för strategiskt viktiga fastighetsförvärv.

– Framför oss ligger närmast utveckling av området för Borås Event, uppgradering av Borås Arena 2.0 samt spännande, strategiska fastighetsförvärv för att medverka till stadens utveckling, säger Patrik Johansson.

Anders Siljevall

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.