Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hallengren tar plats i Aspelin Ramms styrelse

Publicerad: 17 oktober 2022, 08:04

Joachim Hallengren har tidigare bland annat varit vd för Bonava.

Joachim Hallengren tar plats i styrelsen hos Aspelin Ramm Fastigheter. Hallengren har mångårig erfarenhet av att utveckla bolag, såväl från styrelsearbete som från ledande befattningar inom NCC-koncernen och senast som vd och koncernchef för Bonava.

Ämnen i artikeln:

SvepetAspelin-Ramm FastigheterJoachim HallengrenBonavaNCC

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


– Vi är otroligt stolta och glada över att få välkomna Joachim till styrelsen. För oss innebär det ett värdefullt tillskott av både kunskap och erfarenhet som aktivt bidrar till bolagets strategiska huvudmål om att växa inom projektutveckling och förvaltning, kommenterar Gunnar Bøyum styrelseordförande i Aspelin Ramm.

Joachim Hallengren om Aspelin Ramm:

– Bolaget befinner sig i en händelserik utvecklingsfas och jag ser fram emot att få vara med och bidra med mina erfarenheter och idéer. Jag tycker det är intressant att bolaget har fastigheter inom olika segment, från handel, hotell, bostäder till kommersiella lokaler, det ger en spännande bredd, säger Joachim Hallengren.

Aspelin Ramms styrelse

Styrelsen i Aspelin Ramm Fastigheter består nu av: Gunnar Bøyum, ordförande, Christopher Utne, ledamot, Mikael Granath, ledamot, Mona Aarebrot, ledamot, Joachim Hallengren, ledamot, samt Manne Aronsson, ledamot och CEO.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev