Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hållbarhetsbolaget Mestro stärker ledningen

Publicerad: 16 augusti 2022, 14:28

Magnus Astner, CTO, Jenny Björk, CFO, Kristin Berg, CEO, Ellen Zetterberg Westerlund, COO samt Tobias Malm, CCO.

Foto: Mestro

I våras meddelade Mestro att styrelsen utsett Kristin Berg till ny vd. Nu förstärks ledningsgruppen ytterligare med två nyckelroller.


Ämnen i artikeln:

Svepet

– Kraven på den gröna omställningen växer och vi måste växa med den för fastighetsägarnas bästa, kommenterar Kristin Berg, ny vd för hållbarhetstjänsten sedan i augusti.

Nu förstärker hon ledningsgruppen med två nya roller - Ellen Zetterberg Westerlund kommer tillbaka efter sin föräldraledighet och går in som COO samtidigt som Tobias Malm rekryterats till rollen som CCO.

– Brilliant Minds, COP-26 och många fler har rätt; vi har inte råd att vänta. Den här insikten börjar gå upp för allt fler fastighetsägare och av den anledningen förstärker vi nu ledningsgruppen, säger Berg.

Ellen har tidigare varit Chief Experience Officer på Mestro med ansvar för bolagets kunder och affärsutvecklare på energitjänsten Watty. Tobias Malm tillträder rollen som Chief Compliance Officer, en nyinrättad roll till följd av allt fler regulatoriska krav inom hållbarhet och ökat fokus på datasäkerhet. Med erfarenhet från liknande roller på Visma och FAST2 kommer Tobias att vara ansvarig för processer och avtal.

Tobias Malm tillträder sin roll i dag, tisdag, och Ellen Zetterberg Westerlund är tillbaka senare i augusti.

I Mestros ledningsgrupp ingår förutom CEO, COO samt CCO även CFO Jenny Björk samt CTO och grundare Magnus Astner.

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.