Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Håkan Hellström lämnar Castellum

Publicerad: 16 Oktober 2012, 07:58

Håkan Hellström

Verkställande direktören Håkan Hellström har meddelat att han lämnar sin befattning vid kommande årsstämma 21 mars 2013 för att gå i pension.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Verkställande direktören Håkan Hellström har meddelat att han lämnar sin befattning vid kommande årsstämma 21 mars 2013 för att gå i pension.
“Är man  på ett företag med en kultur som man till hundra procent bejakar så finns det inga funderingar”, Håkan Hellström om varför det blev hela 18 år på Castellum.

Håkan Hellström anställdes 1994 som ekonomi- och finansdirektör. Han är vd sedan 2006. Men nu känner han att det är dags att  lägga mer tid på annat än yrkesrelaterade frågor.  Att vara 18 år på ett och samma företag är en bedrift, till Fastighetsnytt säger Håkan Hellström att han aldrig känt något behov av att byta jobb, det har varit fullt upp på bolaget.
– Det har hänt tillräckligt mycket under åren och är man sedan på ett företag med en kultur som man till hundra procent bejakar så finns det inga funderingar. Sedan har jag ju även bytt lite befattningar under resans gång. Jag har haft väldigt många professionella kollegor och utvecklats så det har inte funnits någon anledning att flytta, säger Håkan Hellström

Håkan Hellström har som sagt varit med från starten i bolaget som skapades ur krisen i början på 1990-talet, men börsnoteringen är kanske det han minns bäst.
– Varje delprocess har varit intressant men att vara med om en så stor börsnotering som det var 1997 var spännande. Det var det område där jag hade minst erfarenhet så det var kanske det mest lärorika för mig personligen, säger Håkan Hellström

Processen att rekrytera en ny vd har inletts och beräknas vara slutförd före årsstämman.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.