Fredag10.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Gyllfors ny ordförande på Studentbostadsföretagen

Publicerad: 29 April 2019, 11:45

Ingrid Gyllfors är ny ordförande för Studentbostadsföretagen. Bild: Olof Holdar

Ingrid Gyllfors har valts till ny ordförande för Studentbostadsföretagen. Hon är idag vd på Stockholms studentbostäder och har suttit i Studentbostadsföretagens styrelse sedan 2015.


Ämnen i artikeln:

Studentbostadsföretagen

– Jag blev väldigt glad när jag fick frågan, jag tycker att vi arbetar med viktiga frågor som jag gärna vill vara med och påverka. Studentbostaden är för många unga en förutsättning att kunna förverkliga sina studiedrömmar, säger Ingrid Gyllfors.

– Jag är mycket glad att Ingrid Gyllfors valts till ny ordförande. Hennes engagemang och kompetens kommer att vara en stor tillgång för föreningen, säger Stina Olén, vd för Studentbostadsföretagen.

Vidare valdes även Simon Helmér från Studentbostäder Linköping AB in som ny ordinarie ledamot och vice ordförande. Marit Appelgren från Byggvesta Fastighetsförvaltning AB och Magnus Paulsson från SGS Studentbostäder valdes in som nya suppleanter. Henrik Krantz från AF Bostäder och Charlott Kroon från Skövdebostäder omvaldes som ordinarie ledamöter.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Studentbostadsföretagen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.