måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Gustaf Segerborg lämnar som vice vd för Stenhus

Publicerad: 9 mars 2023, 13:46

Gustaf Segerborg (till vänster) lämnar rollen som vice vd i Stenhus Fastigheter. Till höger bolagets vd Elias Georgiadis.

Gustaf Segerborg väljer att lämna posten som vice vd i Stenhus fastigheter efter sex månader. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetStenhus FastigheterRandviken Fastigheter

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Det var i september ifjol som Gustaf Segerborg utsågs till vice vd efter att hans förra bolag Randviken, där han var vd, köpts upp av och fusionerats med Stenhus fastigheter.

Men nu meddelar Stenhus att Segerborg valt att lämna företaget. Beslutet har skett "i samförstånd med bolaget" och enligt pressmeddelandet kommer han att ägna sig åt egen verksamhet framöver.

Gustaf Segerborg var med på 2021 års upplaga av Fastighetsnytts talanglista 35 under 35.

Läs också: Efter guldåren: Transaktionerna viker nedåt trots låga vakanser

– Stenhus är ett fantastiskt bolag med attraktiva tillgångar och en stark entreprenörsanda. Det har varit en sann förmån att få vara delaktig i att integrera Randviken, där jag tidigare var vd, in i Stenhus. Trots en orolig omvärld har Stenhus den senaste tiden genomfört en rad åtgärder för att stärka bolagets finansiella ställning och skapa en ökad trygghet för aktieägarna. I och med detta känns det som en bra tidpunkt att lämna min roll som vice vd för att söka nya utmaningar, säger han i en kommentar.

Stenhus vd Elias Georgiadis säger i en kommentar att han är "tacksam för det arbete som Gustaf har lagt ner både organisatoriskt och affärsmässigt".

Gustaf Segerborg gör sin sista arbetsdag på Stenhus den 14 april 2023.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev